Već i vrapci na grani znaju da su naše brandirane šalice, šalice s pričom! Osvježite se uz šalicu čaja ili kave s stilom, uživajući u okusima i mirisima te gledajući u svoju najdražu šalicu, onu jednu jedinu koja Vam je najdraža i iza koje stoji posebna priča. Bez obzira da li je najdraža zbog logotipa poduzeća, motiva sa posebnim značenjem, fotografijama, originalnim citatima ili je jednostavno najdraža jer smo je dobili kao poklon!

Posebnost naših brandiranih šalica je upravo ta posebna priča, priča koja se pamti.  Naši maštoviti dizajneri potruditi će se nadmašiti Vaša očekivanja, a i pružiti savjet u vezi s dizajniranjem obzirom na praksu iz naših prethodnih iskustava.

Brandirana šalica

Brandirana šalica izvrstan je način promocije Vaše tvrtke, proizvoda ili usluga te je i odličan način podizanja svijesti o brandu.

Osim brandiranih šalica u ponudi imamo i personalizirane šalice. Dovoljno je da nam pošaljete fotografiju, željeni tekst, motiv ili citat i mi ćemo, uz kreativan dizajn, isto otisnuti na šalicu, a Vi ćete imati unikatnu šalicu i poseban poklon za sve prigode – blagdane, rođendane, godišnjice ili neki drugi poseban dan.