O nama

Priča o nama zapravo je priča o kreativnosti, ustrajanosti, iskustvu, otvorenosti prema novim idejama, predanom radu i što je najvažnije – o raznovrsnom timu iskusnih stručnjaka koji se u radu nadopunjuju, kombinirajući znanja i ideje.

InterMedia Studio osnovana 1999. godine kao agencija za marketing, oglašavanje i tržišno kumuniciranje. Formirana je kao “full service” oglašivačka agencija koja danas posluje s više od 30 klijenata (malo i srednje poduzetništvo) bez obzira na kvantitetu promotivnog nastupa.

Kreativne usluge, audio i video produkcija, zakup medija, strateški konzalting – dio je naših usluga. Posebnu pažnju posvećujemo razvijanju kvalitetnih odnosa s predstavnicima medija. Uspješno pratimo trendove s ciljem pružanja najviše razine usluge našim klijentima. S veseljem u radu želje klijenata s uspjehom provodimo u stvarnost.

Što radimo…

Klijentima pružamo usluge od jednokratnih promotivnih nastupa do potpunog preuzimanja brige oko svih marketinških aktivnosti, od izrade marketinškog plana za marketinšku kampanju i ostvarivanje iste kroz zakup oglasnog prostora u medijima (televizija, radio, tisak, internet, vanjsko oglašavanje – jumbo plakati i city lights) do idejnog oblikovanja promotivnih poruka, kao i marketinške kampanje kroz određene evente.

Osim navedeng agencija klijentima osigurava  kreatrivna rješenja, produkciju televizijskih spotova, radijskih oglasnih poruka, grafičke pripreme oglasa za tisak, analizu medijskog tržišta, medijsko planiranje, pregovore s medijima i zakup medijskog prostora.

Neumorno i vrijedno radimo na novim planovima, idejama i kampanjama, a u pristupu klijentima vodimo se stavom “za nas nema nemogućih zadataka”.

 

Još nešto…

Iako smo napustili školske i studentske klupe i dalje svakodnevno učimo. Mediji se mjenjaju, napreduju i potrebno ih je pratiti, učiti o njima i savladavati nove izazove. Zato čitamo, pohađamo seminare i predavanja u svrhu stručnih usavršavanja, učimo nove alate, i tako iz dana u dan. Za koje medije ćemo u budućnosti raditi dizajn, marketing ili oglašavanje vrijeme će pokazati.

Želimo rasti i biti prepoznati kao moderna, fleksibilna, učinkovita i inovativna agencija koja se kvalitetom svojih usluga, profesionalnim pristupom, te zadovoljstvu naših klijenata nameće kao siguran partner na području oglašavanja i marketinških komunikacija.

InterMedia Studio d.o.o.

+385 (91) 1964 111

+385 (1) 3836026

info@intermediastudio.hr

Zadarska ulica 77

10 000 Zagreb, HR